Antena 3 CNN Externe Care a fost reacţia Casei Regale după publicarea imaginilor topless cu ducesa Catherine

Care a fost reacţia Casei Regale după publicarea imaginilor topless cu ducesa Catherine

Care a fost reacţia Casei Regale după publicarea imaginilor topless cu ducesa Catherine
Foto: Mediafax
14 Sep 2012   •   15:11

Un tabloid francez a publicat în ediţia de vineri o serie de fotografii în care ducesa Catherine apare topless, într-o vacanţă petrecută cu soţul ei, prinţul William, în sudul Franţei, la aproape un an şi jumătate de la căsătoria lor.

Revista franceză Closer publică pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasă, la începutul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arată pe ducesa de Cambridge făcând plajă fără sutien.

Prinţul William şi soţia lui Catherine "sunt profund îndureraţi după ce au aflat că o revistă franceză şi un fotograf au adus o astfel de atingere vieţii lor private, într-o manieră atât de grotescă şi total nejustificată", a spus un purtător de cuvânt de la Palatul St-James.

O sursă de la palatul regal britanic a spus vineri dimineaţa că acele fotografii sunt autentice, precizând totodată faptul că palatul londonez este pe cale "să consulte câţiva avocaţi francezi, pentru a vedea care sunt opţiunile posibile", scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: topless printul William
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close