Acesta a preluat cantina unui spital şi zilnic, găteşte preparate demne de un restaurant de cinci stele. Toate sunt proaspete, pline de vitamine şi foarte gustoase.
La cantina spitalului universitar din Utah pacienţii pot găsi aproape orice îşi doresc. Toate preparatele sunt pregătite şi aranjate cu grijă, pe compartimente, cu sau fără sare, cu mai multă sau mai puţină grăsime, pentru ca orice bolnav să găsească aici ceva care să îi facă ziua mai frumoasă şi să îl păstreze sănătos.
Peter Castillo a studiat la cea mai prestigioasă şcoală de bucătari din ţară şi a făcut şi câteva cursuri de specializare peste hotare. După ce a lucrat jumătate din viaţă la restaurante de lux a decis să îşi dedice talentul unui scop nobil, care să îi aducă, în primul rând, satisfacţii sufleteşti.
Spitalul universitar din Utah şi-a creat deja un renume în zonă. Pe lângă pacienţi, în cantina spitalului sunt deseori văzute cupluri de tineri care aleg această locaţie în locul fast food-urilor.