Antena 3 CNN Externe Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA: Gene Amondson. Combat alcoolul până îngheaţă iadul!

Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA: Gene Amondson. Combat alcoolul până îngheaţă iadul!

Candidaţii anonimi la preşedinţia SUA: Gene Amondson. Combat alcoolul până îngheaţă iadul!
05 Noi 2008   •   04:05

Numeroşi candidaţi la Casa Albă au bătut monedă pe una din problemele ?stringente? ale omenirii: alcoolul. Dintre aceştia se distinge pastorul în vârstă de 60 de ani Gene Amondson, candidat din partea Partidului Prohibiţiei. Reinstalarea unei directive care a dus la o înfloritoare economie subterană şi un val de crimă organizată pare a fi cea mai bună platformă de servit puritanilor din ce în ce mai numeroşi.
?Voi combate băutura până va îngheţa iadul, iar atunci îmi voi cumpăra o pereche de patine şi voi continua să lupt?, spune pastorul. Despre el, Amondson mai spune doar că ?sculptează în lemn şi este mare amator de tarte de fructe?.
În urmă cu opt ani, Partidul Prohibiţiei, care are în platforma-program interzicerea fabricării, comercializării şi consumului de alcool, a avut doar 208 voturi în întreaga ţară. Anul acesta, bilanţul riscă să fie şi mai drastic: partidul, creat în 1869, a suferit o serie de scindări. Earl Dodge, preşedintele în vârstă de 71 de ani al Partidului Prohibiţiei pledează şi el pentru revenirea la valorile colonizatorilor, împotriva avortului şi pentru predarea Bibliei la şcoală.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close