Antena 3 CNN Externe Fostul cancelar german Schroeder se întâlnește cu Putin la Moscova pentru a discuta despre situația din Ucraina

Fostul cancelar german Schroeder se întâlnește cu Putin la Moscova pentru a discuta despre situația din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder se întâlnește la Moscova cu președintele rus Vladimir Putin pentru discuții privind încheierea războiului din Ucraina, a informat site-ul de știri politice Politico.

pjimage (2)
Sursa foto: Vladimir Putin /Schroeder
de Alexandra Ionescu    |    10 Mar 2022   •   18:07

Vizita vine după discuții la Istanbul cu un politician ucrainean care este membru al delegației țării pentru negocierile de pace cu Rusia, au declarat sursele pentru Politico.

Schroeder, cancelar german din 1998 până în 2005, a fost sub microscop în legătură cu legăturile sale cu companiile rusești.

El este în consiliul de administrație al gigantului petrolier rus Rosneft (ROSN.MM) și este președintele comitetului de acționari al companiei care se ocupă de construirea conductei Nord Stream 2 care este sancționată de Statele Unite.

El s-a confruntat cu apeluri din partea unor politicieni ai guvernului german de a renunța din aceste roluri, deoarece ceilalți foști lideri au anunțat că părăsesc poziții în consiliile de administrație ale companiilor ruse din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close