Antena 3 CNN Externe Cadou de nuntă de 1 milion de dolari: Un tată care a câștigat la loterie i-a dat banii fiului său, care locuia în subsolul casei sale

Cadou de nuntă de 1 milion de dolari: Un tată care a câștigat la loterie i-a dat banii fiului său, care locuia în subsolul casei sale

bancnote dolari verighete getty
Aaron Andrews s-a căsătorit în aprilie și locuia împreună cu soția sa în subsolul casei tatălui său. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2024   •   14:15

Un tată din Virginia, SUA, care a câștigat la loterie 1 milion de dolari, a decis să-i dea banii fiului său drept cadou de nuntă, notează ABC News 4.

Aaron Andrews s-a căsătorit în aprilie și locuia împreună cu soția sa în subsolul casei tatălui său, până când tatăl său i-a făcut cadou un bilet de loterie de 1 milion de dolari.

Tatăl său, un jucător pasionat de loterie, a cumpărat un bilet pentru extragerea Cash4Life a Loteriei din Virginia și a ajuns să potrivească primele cinci numere câștigătoare. Premiul era de 1 000 de dolari în fiecare săptămână, pe viață, sau 1 milion de dolari luați pe loc, în numerar.

În loc să aleagă el însuși, i-a dat biletul fiului său drept cadou de nuntă. Aaron a ales opțiunea în numerar, ceea ce a făcut din bilet un cadou de nuntă de 1 milion de dolari.

„Am un tată minunat care nu a făcut altceva decât să aibă grijă de mine”, le-a spus Aaron oficialilor Loteriei Virginia când a răscumpărat biletul câștigător.

Numerele câștigătoare pentru extragerea din 3 august au fost 25-35-36-41-59, iar numărul Cash Ball a fost 2. Tatăl a folosit Easy Pick și a permis computerului să selecteze aleatoriu numerele de pe bilet.

Aaron a spus că așteaptă cu nerăbdare să cumpere o casă împreună cu soția sa.

„Aceasta a fost cea mai bună modalitate de a-l scoate din subsolul meu”, a declarat tatăl lui Aaron.

×
Subiecte în articol: loterie Virginia SUA cadou de nuntă subsol
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close