Antena 3 CNN Externe Căderile psihice ale copiilor pe scena concursului Britain's Got Talent ar putea schimba legislatia britanică

Căderile psihice ale copiilor pe scena concursului Britain's Got Talent ar putea schimba legislatia britanică

Căderile psihice ale copiilor pe scena concursului Britain's Got Talent ar putea schimba legislatia britanică
06 Iun 2009   •   15:59

Discuţii aprinse în Marea Britanie, după mai multe cazuri în care copiii participanţi la competiţii televizate nu au mai suportat presiunea şi au cedat nervos. Recentele întâmplări de la concursul "Britain's got talent" i-au determinat pe aleşii de la Londra să ia în considerare chiar o eventuală schimbare a legislaţiei în vigoare.

Hollie Steel a făcut senzaţie în cadrul unuia dintre cele mai faimoase show-uri de televiziune din Marea Britanie. La doar cei 10, ştie foarte clar ce îşi doreşte. Fetiţa vrea să fie cunoscută în întreaga lume. Are o voce superbă şi nu i-a fost greu să impresioneze juriul.



La un moment dat însă emoţiile concursului şi oboseala acumulată în timpul lungilor ore de repetiţii şi-au spus cuvântul. Fetiţa a cedat nervos şi s-a aruncat în braţele mamei, totul în aplauzele publicului.

Cazul lui Hollie nu este unic. Printr-o situaţie similară a trecut, în cadrul aceluiaşi concurs, şi Natalie Okri. Fetiţa, cântăreaţă şi dansatoare, a povestit că doreşte să ajungă într-o bună zi o divă, aşa cum e Beyonce. Copila nu şi-a putut ascunde dezamăgirea şi a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că este eliminată din concurs. La fel s-a întâmplat şi cu Aidan Davies.

Unele voci susţin că adevăraţii vinovaţi pentru ce li se întâmplă acestor copii sunt părinţii, cei care, în mod conştient îi împing să participe la astfel de competiţii. Cert este că, recentele cazuri de la "Britain's Got Talent" i-au pus serios pe gânduri pe guvernanţi, iar legislaţia privind participarea copiiilor în astfel de concursuri ar putea fi schimbată.

Antena 3

×
Subiecte în articol: legislatie Marea Britanie
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close