Antena 3 CNN Externe Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în interiorul unui aeroport din Italia. Alarma a fost dată de angajaţi

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în interiorul unui aeroport din Italia. Alarma a fost dată de angajaţi

politia criminalistica - getty
Anchetatorii încearcă să descopere identitatea victimei. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    29 Aug 2024   •   23:18

Un bărbat a fost găsit mort într-o zonă ascunsă a unui terminal din aeroportul din Milano Malpensa. Trupul său a fost descoperit după ce angajații aeroportului au semnalat un miros puternic venind din zona respectivă. Din primele informații, ar fi vorba despre o persoană fără adăpost. Anchetatorii încearcă acum să îi descopere identitatea, scrie Milano Today. 

Descoperirea macabră a fost făcută astăzi în jurul orei 13:00, ora locală, în interiorul aeroportului Milano Malpensa. Alarma a fost dată de câțiva membri ai personalului care, trecând prin Terminalul 1, au simțit un miros puternic. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. 

Din primele verificări, este vorba despre un bărbat al cărui trup era într-o stare avansată de descompunere într-o zonă ascunsă din Terminal, mai exact într-o scară care leagă zona sosirilor de un tunel din spatele unei uși ce rămâne mereu închisă. În acest sens, se are în vedere solicitarea unei autopsii pentru a stabili data şi cauza decesului. 

Oamenii legii nu exclud ipoteza că ar putea fi vorba despre un om fără adăpost care ar fi căutat un refugiu în apropierea unei ieșiri de urgență din Terminal. În prezent, se presupune şi că bărbatul ar fi murit în urma unui atac de cord sau a unei afecțiuni medicale de care poate nu ştia.

Poliția a deschis o anchetă şi acum încearcă să stabilească identitatea victimei.

 

 

 

×
Subiecte în articol: cadavru aeroport Milano barbat mort
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close