Antena 3 CNN Externe Cadavrul fiicei miliardarului Michael Lynch a fost găsit de scafandri. Şase morţi, după naufragiului iahtului de lux

Cadavrul fiicei miliardarului Michael Lynch a fost găsit de scafandri. Şase morţi, după naufragiului iahtului de lux

Echipe de cautare in zona naufragiului iahtului Bayesian, Sicilia, Italia hepta
Echipe de căutare în largul coastelor Siciliei, după naufragiul iahtului Bayesian. Sursă foto: hepta / DPA Images
de M.N.    |    23 Aug 2024   •   14:06

Scafandrii au localizat al șaselea cadavru, după scufundarea unui iaht de lux în largul Siciliei, despre care se crede că aparține lui Hannah Lynch, în vârstă de 18 ani, conform rapoartelor din presa italiană, potrivit bbc.com.

Hannah Lynch este ultima persoană dată dispărută în urma naufragiului care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Corpul tatălui ei, antreprenorul în domeniul tehnologiei Mike Lynch, împreună cu alte cinci cadavre au fost aduse la țărm, după ce iahtul de lux Bayesian s-a scufundat în timpul unei furtuni neașteptate în apropierea satului pescăresc italian Porticello, situat la est de Palermo.

Din cei 22 de pasageri și membri ai echipajului aflați la bord, 15 persoane au supraviețuit după ce nava s-a scufundat, printre care un copil de un an și mama lui Hannah, Angela Bacares.

Președintele băncii Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, soția sa, Judy Bloomer, avocatul de la Clifford Chance, Chris Morvillo, împreună cu soția sa, Neda Morvillo, și bucătarul de pe iaht, Recaldo Thomas, au fost ceilalți pierduți în timpul scufundării iahtului Bayesian.

Epava iahtului Bayesian se află pe fundul mării, la o adâncime de 50 de metri.

Salvatorii au descris operațiunea, care este în desfășurare încă de luni, drept „complexă”, scafandrii fiind limitați la ture subacvatice de 12 minute.

O decizie privind ridicarea iahtului scufundat de pe fundul mării „nu este pe ordinea de zi”, dar va fi luată în considerare în viitor, a declarat un purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă italiene. 

Potrivit scafandrilor din echipa de căutare și salvare, nava era „practic intactă” pe fundul mării.

 

 

×
Subiecte în articol: cadavru naufragiu iaht Hannah Lynch Mike Lynch
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close