Antena 3 CNN Externe Cadavrele mutilate a două femei, găsite într-un frigider în Londra. Caz șocant!

Cadavrele mutilate a două femei, găsite într-un frigider în Londra. Caz șocant!

Zahid Younis, în vârstă de 36 de ani, din Canning Town, a bătut-o pe Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, până a ucis-o. Se întâmpla în 2016. După doi ani, Mihrican Mustafa, 38 de ani, a fost și ea omorâtă de bărbat. Polițiștii au descoperit cadavrele celor două femei într-un congelator din casa bărbatului. 

o_1ehbsu35b1tpqqd41a67hp41u8eb.jpg
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2020   •   09:40

Zahid Younis fusese închis pentru că a lăsat gravidă o fată de 14 ani și a primit recent alți 38 de ani de închisoare, după ce a fost condamnat pentru uciderea celor două femei.

Zahid Younis, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o în bătaie pe prostituata maghiară Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, și i-a pus corpul în congelatorul din apartamentul său. După doi ani, a depozitat în același congelator un alt cadavru. Mihrican Mustafa, în vârstă de 38 de ani, a fost strangulată până la moarte de bărbat. Era mama a doi copii.

Cadavrele mutilate, găsite într-un congelator

Descoperirea macabră a fost făcută după ce poliţiştii au răspuns unei reclamaţii despre ocupantul apartamentului.

Criminalul are antecedente de abuzuri asupra femeilor și anterior a fost închis pentru că a lăsat însărcinată o copilă. Fata avea 14 ani când Zahid Younis s-a căsătorit cu ea într-o moschee.

El nu a manifestat nicio emoție în timp ce verdictele au fost citite, scrie Daily Mail.

Judecătoarea i-a dat lui Younis o condamnare pe viață cu minimum 38 de ani.

×
Subiecte în articol: Londra Zahid Younis
Parteneri
x close