Antena 3 CNN Externe Bulgaria. Industria sexului produce un miliard de euro anual

Bulgaria. Industria sexului produce un miliard de euro anual

Bulgaria. Industria sexului produce un miliard de euro anual
17 Sep 2008   •   14:11

Profitul realizat de industria sexului din Bulgaria a atins fabuloasa sumă de 1 miliard de euro, anuţă News.bg, citând-ul pe Tzvyatko Tzvetkov, fostul şef al poliţiei. Venitul lunar al unei prostituate bulgare se situează între 12.000 şi 18.000 de euro, a spus acelaşi Tzvetkov. În cazul în care prostituţia va fi legalizată la vecinii noştri de la sud, este foarte posibil ca traficul de persoane şi industria sexuală să se dezvolte şi mai mult în această ţară.

În Bulgaria există aproximativ 300 de bordeluri, dintre care 100 se află în Sofia, capitala ţării, a spus Tzvetkov. Acesta a adăugat că prostitiuţia se află pe locul trei în topul activităţilor ilegale, după afacerile cu droguri şi cele privind furtul cărţilor de credit.

Aşadar, a precizat Tzvyatko Tzvetkov, trebuie luată o decizie la nivelul întregii Uniuni Europene, deoarece traficul de persoane pentru exploatare sexuală se va muta într-o altă ţară, după ce una dintre acestea va încerca să-şi rezolve problemele legate de prostituţie.

Poliţia din Bulgaria protejează prostituatele, contrabandiştii şi traficanţii de droguri, prin urmare, trebuie adoptată o măsură pentru ruperea relaţiilor poliţiei cu crima organizată, a mai spus Tzvetkov, citat de News.bg.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close