Antena 3 CNN Externe Blonda asta va ajunge în ÎNCHISOARE după ce a postat asta pe internet. "Nu o credeam în stare de aşa ceva"

Blonda asta va ajunge în ÎNCHISOARE după ce a postat asta pe internet. "Nu o credeam în stare de aşa ceva"

Blonda asta va ajunge în ÎNCHISOARE după ce a postat asta pe internet. "Nu o credeam în stare de aşa ceva"
de P.I.    |    28 Feb 2013   •   06:46

Atunci când te îndrăgosteşti faci un pas uriaş atunci când accepţi căsătoria cu cel pe care îl iubeşti, iar la momentul potrivit, după ce v-aţi maturizat împreună, acceptaţi să faceţi şi un copil.

Dincolo de frumuseţea şi unicitatea sentimentului de a fi părinte, responsabiltatea vine la pachet. Trebuie să fii suficient de matur pentru a-i oferi o educaţie şi a-i trasa copilului un drum drept în viaţă.

Însă doi părinţi inconştienţi din Rusia, Elena şi Dmitri Mikulchik, au postat pe internet un video în care apărea fiica lor de 8 ani de zile, la volanul unui Audi.

Copila mergea pe un drum acoperit cu zăpadă şi era încurajată de părinţii ei să "apese mai tare pedala de acceleraţie". Copila a ajuns chiar şi la viteza de 100 km/h şi atunci când a trecut printr-o localitate unde limita de viteză era de 60 km/h, tatăl ei, mândru fiind de realizările copilei, i-a spus: "Uite, tu deja mergi cu 80! Ai comis prima ta încălcare a legii!"

În maşină, pe lângă cei doi părinţi se mai afla şi sora copilei, care o încuraja pe cea de la volan să apese acceleraţia.

Părinţii inconştienţi riscă să intre la închisoare, iar Protecţia Copilului a pornit o anchetă în acest caz.




×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close