Antena 3 CNN Externe Bill Gates se retrage de la conducerea Microsoft (VIDEO)

Bill Gates se retrage de la conducerea Microsoft (VIDEO)

Bill Gates se retrage de la conducerea Microsoft <font color=red>(VIDEO)</font>
07 Ian 2008   •   11:29

Retragere plină de umor pentru Bill Gates din postura de director tehnic al Microsoft. Deşi ieşirea sa din scenă se va produce în câteva luni, Gates şi-a luat deja adio într-un fel care îl caracterizează: virtual, prin intermediul unui mesaj adresat participanţilor la inaugurarea celui mai mare târg de produse IT din Statele Unite. Cofondatorul Microsoft, care are 52 de ani, a inaugurat până acum 11 ediţii ale târgului de la Las Vegas.

Acum a amintit cu umor, prin intermediul unui mesaj video, de apropiata sa plecare din fruntea companiei: ?Va fi prima dată, de la vârsta de 17 ani, când nu voi mai lucra full-time la Microsoft. Nu ştiu cum va fi ultima zi, va fi ciudat. Ce să faci în ultima ta zi? Aşa că am rugat câţiva prieteni să mă ajute să mă pregătesc pentru asta?.

Seria de glume a continuat, cu un Bill Gates pus pe şotii, în căutarea unui loc de muncă, după retragere -

Lăsând gluma la o parte, Bill Gates le-a expus participanţilor la Târgul de produse IT din Statele Unite viziunea sa despre viitor - Internet disponibil peste tot, acces la date pe orice fel de aparat, imagini de înaltă definiţie disponibile pe toate suprafeţele, inclusiv pe mese şi pereţi, lumi virtuale tot mai sofisticate.

Bill Gates crede că noile interfeţe bazate pe comenzi tactile sau vocale vor lua treptat locul deja clasicelor tastaturi şi mouse-uri. De altfel, duminică el a prezentat computerul Surface, o măsuţă de cafea în formă de PC funcţionând ca un touch-screen supradimensionat.

Lucian Mândruţă, despre retragerea lui Bill Gates:

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close