Antena 3 CNN Externe Biden le-a spus guvernatorilor democrați că o să se culce mai devreme

Biden le-a spus guvernatorilor democrați că o să se culce mai devreme

joe biden profimedia
Planul lui Biden este să nu mai programeze evenimente după ora 20.00 | Sursă foto: Profimedia
de Andreea Ştefan    |    04 Iul 2024   •   22:31

Președintele Joe Biden le-a spus miercuri guvernatorilor democrați, în timpul unei întâlniri la Casa Albă, că o parte a planului său de viitor este să nu mai programeze evenimente după ora 20.00, pentru a putea dormi mai mult, potrivit a trei surse informate cu privire la comentariile sale, notează CNN.

Comentariile, raportate pentru prima dată de The New York Times, au fost făcute în timp ce Biden, în vârstă de 81 de ani, a încercat să liniștească un grup de peste 20 de lideri de stat cu privire la capacitatea sa de a-l învinge pe fostul președinte Donald Trump în noiembrie și de a guverna eficient pentru încă patru ani.

Comentariul i-a lăsat frustrați pe mai mulți dintre guvernatorii din sală, au declarat surse pentru CNN, și este unul dintre motivele pentru care unii dintre participanți au fost deranjați de declarația de loialitate și entuziasm din partea lor distribuită joi de campania lui Biden.

Casa Albă și campania lui Biden nu au comentat imediat cele spuse de președinte.

Casa Albă anunță că Joe Biden a fost supus unui control medical

Președintele Joe Biden a fost examinat de medicul său în zilele de după dezbaterea prezidențială CNN de săptămâna trecută, a declarat Casa Albă pentru CNN, în ciuda faptului că secretarul de presă al Casei Albe a declarat miercuri că președintele nu a avut niciun examen medical de la controlul său fizic din februarie.

"Câteva zile mai târziu, președintele a fost văzut pentru a-și verifica răceala și se recupera bine", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates.

Miercuri, CNN a întrebat-o pe Karine Jean-Pierre, în cadrul briefingului de presă de la Casa Albă, dacă președintele a beneficiat de "vreun examen medical" de la vizita medicală din februarie, iar secretarul de presă a răspuns: "Am reușit să vorbim cu medicul său despre asta și este un nu".

Bates nu a explicat imediat joi de ce Jean-Pierre a oferit acest răspuns contradictoriu în ziua precedentă.

Politico a raportat că Biden le-a spus celor peste 20 de guvernatori democraţi cu care s-a întâlnit în privat miercuri seară - unii dintre ei în formă virtuală - că a fost supus unui control medical după dezbaterea de săptămâna trecută și că este bine.

Comentariul lui Biden la întâlnire, potrivit unei persoane apropiate preşedintelui, s-a referit la un scurt control efectuat de un medic de la Casa Albă în zilele de după dezbatere, din cauza simptomelor persistente de răceală de care suferea, citează Politico.

Examenul medical, a adăugat sursa, a fost scurt şi nu a inclus niciun test important.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion
x close