Antena 3 CNN Politică Biden îl atacă pe Trump, printr-un mesaj video, înainte de dezbaterea prezidențială CNN: ”Un al doilea mandat ar fi mai periculos decât primul”

Biden îl atacă pe Trump, printr-un mesaj video, înainte de dezbaterea prezidențială CNN: ”Un al doilea mandat ar fi mai periculos decât primul”

Biden îl atacă pe Trump, printr-un mesaj video, înainte de dezbaterea prezidențială CNN: ”Un al doilea mandat ar fi mai periculos decât primul”
Joe Biden și Donald Trump, candidații la președinția SUA. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    27 Iun 2024   •   21:24

Joe Biden a postat un videoclip pe social media, înainte de dezbaterea prezidențială CNN, prin care îl portretizează pe rivalul său, Donald Trump, ca fiind "nepotrivit" pentru funcția de președinte al SUA.

Dezbaterea prezidențială va fi transmisă de CNN, și, simultan, de Antena 3 CNN - singura televiziune din România prezentă în SUA, la evenimentul istoric. Mihai Gâdea va transmite joi, live din Atlanta, reacțiile și atmosfera din jurul dezbaterii dintre cei doi candidați la președinția SUA.

Videoclipul îl include pe fostul vicepreședinte al lui Trump, Mike Pence, care spune că "nu poate, cu bună știință", să îl susțină pe Trump și pe fostul consilier la Casa Albă și actualul colaborator CNN, Alyssa Farah Griffin, care îl numește pe Trump "nepotrivit pentru a fi președinte".

Fostul consilier pe probleme de securitate națională al lui Trump, John Bolton, care apare și el în videoclip, spune că alți lideri mondiali, precum președintele rus Vladimir Putin și Kim Jong Un din Coreea de Nord, sunt "pe deplin pregătiți să profite" de Trump.

"Dacă oamenii care îl cunosc cel mai bine pe Donald Trump nu pot avea încredere în el, nici poporul american nu poate avea", a declarat directorul de comunicare al campaniei lui Biden, Michael Tyler. "Îl putem opri și o vom face prin realegerea lui Joe Biden". 

Videoclipul digital face parte dintr-o campanie mai amplă menită să facă din democrație o problemă-cheie pentru alegătorii americani, în noiembrie.

La dezbaterea prezidențială CNN de joi, se așteaptă ca Biden să prezinte ceea ce el consideră a fi amenințarea lui Trump la adresa statului de drept și a democrației în cei mai duri termeni, potrivit surselor CNN: președintele Biden va descrie atacul mulțimii de susținători ai lui Trump asupra Capitoliului SUA, din 6 ianuarie 202,1 ca fiind un moment "seismic", definitoriu pentru o epocă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat
x close