Antena 3 CNN Externe Beyoncé, alături de Kamala Harris la un miting electoral în Houston: „Sunt aici ca mamă”. Trump a reacționat imediat

Beyoncé, alături de Kamala Harris la un miting electoral în Houston: „Sunt aici ca mamă”. Trump a reacționat imediat

GettyImages-2180315733
Beyoncé, alături de Kamala Harris la un miting electoral în Houston. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    26 Oct 2024   •   12:21

Celebra artistă Beyonce, care în august a declarat că o susține pe Kamala Harris la președenția SUA, a participat la un miting electoral, în Houston, acolo unde a susţinut şi un concert. Donald Trump a ironizat această întâlnire. De la începutul campaniei sale, Kamala Harris a primit sprijinul a numeroşi artişti. 

„Femeile din Texas o susțin și o sărbătoresc pe unica vicepreședintă Kamala Harris, o femeie care a militat pentru ceea ce această țară are nevoie cu adevărat acum: unitate.

Vocile noastre cântă un cor al unității. Ele cântă un cântec al demnității și al oportunității. Sunteți pregătiți să vă adăugați vocea la noul cântec american? Pentru că eu sunt.

Nu sunt aici ca o celebritate. Nu sunt aici în calitate de politician. Sunt aici în calitate de mamă, profund îngrijorată de lumea în care trăiesc copiii mei și toți copiii noștri”, a afirmat Beyonce, pe scena din Houston.

La final, Beyoncé, însoțită pe scenă de colega sa din Destinys Child, Kelly Rowland, a prezentat-o pe Harris cu cuvintele: ,,Doamnelor și domnilor, vă rog să îi urați un bun venit călduros, texan, următorului președinte al Statelor Unite, vicepreședinta Kamala Harris”.

Donald Trump a ironizat întâlnirea dintre Beyonce și Kamala Harris.

„Ea (n.r. Kamala Harris) petrece. Israelul atacă, avem un război în desfășurare, iar ea este la petrecere. Cel puțin noi lucrăm pentru a face America măreață din nou, asta facem. Nimeni nu este la conducere. Joe Biden doarme. Kamala este la o petrecere cu Beyoncé”, a afirmat candidatul republican la alegerile din SUA.

×
Parteneri
x close