Antena 3 CNN Externe O bătrână a murit după ce angajații azilului în care locuia i-au dat să bea lichid de spălat vase în loc de suc, în California

O bătrână a murit după ce angajații azilului în care locuia i-au dat să bea lichid de spălat vase în loc de suc, în California

O femeie a murit după ce angajații azilului în care locuia i-au dat să bea lichid de spălat vase în loc de suc.

batrana murit angajati azilul bea lichid spalat vase suc
batrana murit angajati azilul bea lichid spalat vase suc Sursa foto: New York Post
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2022   •   09:35

Alți trei bătrâni au fost transportați de urgență la spital după ce au băut lichid caustic. Fiica acesteia a declarat că atunci când bătrâna a ajuns la spital, starea ei nu era deloc bună, fiindu-i afectate gura, gâtul și esofagul.

Femeia suferea de demență și locuia la căminul de bătrâni Atria Park Senior Living Facility din San Mateo, California.  

”Lucrăm cu autoritățile locale, care ne-au informat că un rezident a decedat. Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei”, a declarat Atria Park Senior Living Facility, potrivit New York Post.

O sursă a declarat pentru NBC Bay Area că lichidul de spălat vase ar fi putut fi confundat ușor cu sucul de struguri. 

”Este posibil să fi fost o greșeală. Cineva a crezut că este un ulcior în care se află suc de struguri și l-a turnat în pahare, însă era un fel de lichid de curățare”, a declarat sursa implicată în investigație.

Fiica victimei, Marcia Cutchin, a declarat pentru postul local de televiziune că substanța dată mamei sale este o ”soluție de curățare alcalină, care elimină proteine”.

 

×
Subiecte în articol: azil suc
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close