Antena 3 CNN Externe Bashar al-Assad, afectat de războiul din Siria. Oficialii ruși vorbesc pe ascuns despre „epuizarea” liderului de la Damasc

Bashar al-Assad, afectat de războiul din Siria. Oficialii ruși vorbesc pe ascuns despre „epuizarea” liderului de la Damasc

o_1b76ihgoh46j1foi1uem1pl2frf8.jpg
Foto: Agerpres
23 Ian 2017   •   23:08

Cei cinci ani de ”războaie și tensiune” și-au lăsat amprenta asupra stării de sănătate a liderului sirian Bashar al-Assad, susține un editorialist al unei publicații saudite, care citează oficiali ruși.

Potrivit The Independent, jurnalistul Amir Taheri scrie, în ziarul Asharq Al-Awsat, că Bashar al-Assad este epuizat din cauza presiunii psihologice la care este supus de atâția ani.

"Acesta este motivul pentru care oficialii ruși, vorbind în particular, susțin că Assad este epuizat de cinci ani de război și ”este pe cale să dezvolte un tic nervos la ochiul stâng, ca urmare a presiunii la care este supus”, a scris Taheri.

Articolul lui Amir Taheri a fost preluat de presa care se opune regimului sirian și care titrează pe primele pagini că președintele Bashar al-Assad a fost chiar internat ca urmare a problemelor sale pe plan nervos.

×
Subiecte în articol: Siria Bashar Al Assad
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close