Antena 3 CNN Externe Băsescu şi Vanghelie la românii din Spania

Băsescu şi Vanghelie la românii din Spania

Băsescu şi Vanghelie la românii din Spania
06 Mai 2007   •   11:24

Traian Băsescu şi Marian Vanghelie s-au aflat sâmbătă la Castellon, în Spania, unde s-au întâlnit cu românii din comunităţile locale. Băsescu a încercat să-i convingă pe românii cu drept de vot din Spania, să-l susţină la referendumul din 19 mai. În schimb, Vanghelie spune că vizita lui nu are nicio legătură cu referendumul şi că a fost la Castellon pentru a-i sprijini pe candidaţii Partidului Socialist din Spania. Traian Băsescu s-a întors deja în ţară. Aeronava cu care preşedintele suspendat a venit din Spania trebuia să aterizeze la Constanţa. Dar pe aeroportul Mihail Kogălniceanu era ceaţă densă, astfel că avionul a fost redirecţionat şi a aterizat pe aeroportul Henri Coandă.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, s-a aflat sâmbătă la Castellon. Social democratul s-a întâlnit şi a stat de vorbă cu românii aflaţi la muncă în Spania şi a promis că se va reîntoarce dacă va fi nevoie, pentru a-i sprijini. Vanghelie a declarat că vizita sa nu are legătură cu mitingul lui Traian Băsescu.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a participat la două mitinguri de susţinere a sa în vederea referendumului din 19 mai. În discursul său acesta a pledat pentru modificarea Constituţiei şi introducerea votului uninominal.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close