Antena 3 CNN Externe "Au auzit de sub pământ un strigăt de ajutor". Bărbat îngropat de viu, salvat de poliţiştii care au prins un criminal periculos

"Au auzit de sub pământ un strigăt de ajutor". Bărbat îngropat de viu, salvat de poliţiştii care au prins un criminal periculos

Un bărbat rănit şi îngropat de viu a fost salvat de poliţişti, la scurt timp după ce aceştia au prins un criminal periculos. Operaţiunea de salvare a bărbatului a fost filmată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   14:30

Totul s-a întâmplat pe data de 13 mai, în satul Ustia, raionul Glodeni din Republica Moldova. Un apel la numărul unic de urgenţă i-a anunţat pe poliţişti că o femeie a fost găsită moartă în casa sa.

"La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi. În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual penale întreprinse  de ofițerii Direcției 'Nord' a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al  victimelor. Acesta a fost depistat chiar acasă la el,  în stare de ebrietate", au precizat poliţiştii într-un comunicat.

În timp ce făceau cercetări în casa suspectului, poliţiştii au auzit un strigăt de ajutor care venea de sub pământ, în spatele casei, dintr-un beci improvizat.

"Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii  legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului. Victima a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci. La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai", au mai arătat poliţiştii moldoveni.

Bărbatul salvat a fost dus la spital şi a primit îngrijiri medicale.

Suspectul, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost reţinut pentru 72 de ore, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor.

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit cu pământ. ????????̆ ?????????̦??? ????????? ? ?????̦??̦?????, ??̆?????? ? ???? ??̆??? ???? https://politia.md/ro/content/glodeni-retinut-fiind-suspectat-de-omor-si-tentativa-de-omor

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Miercuri, 15 mai 2024

 

×
Subiecte în articol: Republica Moldova crima
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close