Antena 3 CNN Externe Un bărbat a săpat o groapă în bucătărie, a căzut în ea şi a murit, după ce a visat că va găsi aur

Un bărbat a săpat o groapă în bucătărie, a căzut în ea şi a murit, după ce a visat că va găsi aur

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-o groapă adâncă de 40 de metri pe care a săpat-o în bucătăria locuinţei sale, după ce a visat că va găsi aur.

BeFunky-collage
Un bărbat a săpat o groapă în bucătărie, a căzut în ea şi a murit, după ce a visat că va găsi aur Sursa foto: Divulgação/Bombeiros
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2024   •   13:47

João Pimenta, bărbatul de 71 de ani, din Minas Gerais, Brazilia, s-a împiedicat și a căzut în craterul uriaș în urmă cu o săptămână, neavând nicio șansă de supraviețuire. Potrivit martorilor, victima a avut un vis, în urmă cu aproximativ patru luni, care a dezvăluit că sub casa în care locuia se afla aur.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu groapa săpată în bucătărie de bărbat

Bătrânul a început apoi să sape o groapă de aproximativ 90 cm diametru și cel puțin 40 de metri adâncime.

Nu se știe încă cât a durat întregul proces și nici cum a organizat săpătura minieră complexă care a fost amenajată pe podeaua bucătăriei.

Citește și: Șofer român, trimis în judecată pentru că arunca cu pietre în mașinile care veneau din sens opus pe autostradă. Este judecat pentru zece tentative de omor, în Germania

Joi după-amiază, avea să lucreze în groapă, îndepărtând apa și noroiul din interior. 

La ieșirea din groapă, ar fi alunecat de pe scaunul de acces (asemănător cu leagănul unui copil), și ar fi căzut pe fundul puțului.

Pompierii au fost chemați și l-au scos pe bătrânul fără viață.

Avea politraumatism, fracturi deschise la ambele picioare, fractură de șold, lacerații ale abdomenului și trunchiului, traumatisme craniene severe și abraziuni larg răspândite, potrivit CNN Brasil.

×
Subiecte în articol: comoara barbat mort
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close