Antena 3 CNN Externe Un bărbat a crezut că dă lovitura într-un magazin de cartier, însă a confundat casa de marcat, iar acum riscă 10 ani de închisoare

Un bărbat a crezut că dă lovitura într-un magazin de cartier, însă a confundat casa de marcat, iar acum riscă 10 ani de închisoare

Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce, înarmat cu un pistol, a intrat într-un magazin, a ameninţat-o pe vânzătoare şi apoi a furat un cântar electronic despre care a crezut că e casa de marcat.

New Project (2)
Un bărbat a crezut că dă lovitura într-un magazin de cartier, însă a confundat casa de marcat, iar acum riscă 10 ani de închisoare Sursa foto: Facebook | Politia Republicii Moldova
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2023   •   17:40

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, într-un magazin de cartier din oraşul Bălţi din Republica Moldova. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în magazin.

Pe imagini se vede cum bărbatul, care are capul acoperit şi poartă o mască medicinală, intră în magazin, se apropie de tejghea şi începe o discuţie cu vânzătoarea. După numai câteva secunde, acesta a scos din buzunar un pistol, moment în care vânzătoarea a luat-o la fugă.

Grăbit să fure casa de marcat, hoţul a pus mâna pe un cântar electronic şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în scurt timp, iar bărbatul riscă acum 10 ani de închisoare, având în vedere că nu se află la prima abatere.

"Intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic.

La 18 martie curent, în jurul orei 15:50, o femeie de 44 de ani a alertat Poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față, care amenințând-o cu un pistol, în mod deschis a sustras un cântar electronic estimat la prețul de 2500 de lei.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, la scurt timp de la comiterea infracțiunii suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic.

Bărbatul de 43 de ani este locuitor al mun. Bălți și nu este la prima abatere de la lege. Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoana vinovată riscă detenție de până la 10 ani", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Poliţiei Republicii Moldova.

? Intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic. La 18 martie curent, în jurul orei 15:50, o femeie de 44 de ani a alertat Poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față, care amenințând-o cu un pistol, în mod deschis a sustras un cântar electronic estimat la prețul de 2500 de lei. În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, la scurt timp de la comiterea infracțiunii suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic. Bărbatul de 43 de ani este locuitor al mun. Bălți și nu este la prima abatere de la lege. Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoana vinovată riscă detenție de până la 10 ani.

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Luni, 20 martie 2023

×
Subiecte în articol: Bălți Republica Moldova
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close