Antena 3 CNN Externe Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul unui vecin. Era la 200 de metri de locul unde a crescut

Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul unui vecin. Era la 200 de metri de locul unde a crescut

Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile.

barbat umbra
Sursa foto: profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2024   •   21:47

Omar bin Omran, în vârstă de 45 de ani, a dispărut în mod misterios în 1998. El a fost găsit în casa unui vecin, percheziţionată de jandarmi în urma unui denunţ, a anunţat într-un comunicat biroul procurorului din guvernoratul Djelfa.

Presa locală scrie că bărbatul era închis în grajdul vecinului său, într-o gaură săpată în pământ.

Era la 200 de metri de locul unde a crescut, scrie BBC.

Pe rețelele sociale a fost publicat un videoclip șocant ce surprinde momentul în care bărbatul a fost găsit în ceea ce părea a fi o gaură în pământ.

Rude, citate de presă, declară că bărbatul putea, în timpul captivităţii, să-şi vadă şi audă membrii familiei printr-o deschidere în grajd, dar era incapabil să strige sau fugă "din cauza unei vrăji pe care i-a făcut-o răpitorul".

Parchetul a anunţat că suspectul, un angajat în vârstă de 61 de ani, a fost arestat şi urmează să fie judecat.

×
Subiecte în articol: disparut grajd barbat disparut
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close