Antena 3 CNN Externe Bărbat căutat de poliţie după ce a ciupit o jurnalistă de fesă (VIDEO)

Bărbat căutat de poliţie după ce a ciupit o jurnalistă de fesă (VIDEO)

Bărbat căutat de poliţie după ce a ciupit o jurnalistă de fesă <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Aug 2007   •   16:44

Poliţia britanică îl căuta miercuri pe un bărbat care a ciupit de fesă o jurnalistă în timp ce aceasta transmitea în direct la televiziune, o secvenţă care a fost difuzată pe site-ul Youtube. Înregistrarea o arată pe Sue Turton, jurnalistă a postului Channel Four, intervenind în direct în faţa camerei în cursul unui reportaj la Oxford despre importantele inundaţii din regiune. Un bărbat - a cărui faţă este uşor de identificat în filmuleţ - se apropie din spate, o ciupeşte de fesa dreaptă şi îşi continuă drumul. Imperturbabilă, Sue Turton îşi continuă relatarea.

Victima nu a depus plângere, însă poliţiştii încearcă să-l identifice pe bărbat pentru a-l amenda, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. Poliţia i-a cerut lui Sue Turton o copie a casetei, a indicat jurnalista într-un comunicat, recunoscând că numeroase persoane au găsit incidentul ?amuzant?.

?Nu vreau să-l pedepsesc în faţa unui tribunal. Însă mi-am spus: dacă accept un astfel de comportament fără să reacţionez, ce speranţă pot avea femeile care sunt pipăite astfel în public?, a explicat ea.

?Pe un plan personal, găsesc acest incident umilitor şi nerespectuos faţă de oamenii în dificultate a căror situaţie o prezentam", a adăugat ea.

Rompres

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close