Antena 3 CNN Externe Un bar s-a înregistrat ca partid, pentru alegerile din Marea Britanie. Managerul localului va candida pentru funcția de deputat

Un bar s-a înregistrat ca partid, pentru alegerile din Marea Britanie. Managerul localului va candida pentru funcția de deputat

New Project-4625
managerul barului The Mitre inscris ca partid in Marea Britanie
de Mia Lungu    |    17 Iun 2024   •   10:32

Un manager de bar, în vârstă de 47 de ani, și-a înregistrat localul ca partid politic și candidează la alegerile parlamentare din Marea Britanie.

Barul „The Mitre” va apărea pe mii de buletine de vot din Richmond Park.

Managerul localului, Chris French, care candidează ca deputat, nu are un manifest, dar spune că și-ar dori 5% din voturi pentru a-și primi înapoi avansul de 500 de lire sterline pe care l-a plătit.

"În urmă cu aproximativ 12 luni, am aflat că, dacă m-aș fi înregistrat pentru a candida la alegeri, aș fi primit publicitate gratuită pe 77.000 de buletine de vot.", potrivit Sky News.

El a continuat: "Mă voi vota pe mine însumi, așa că cel puțin atunci voi avea cu siguranță un vot.

"Acum, dacă Gillian, partenera mea, va vota pentru mine, nu sunt prea sigur. Dacă voi primi doar un singur vot, s-ar putea să fie o seară destul de rece.", spune acesta.

Întrebat ce promisiuni politice ar putea face, French a sugerat să închidă toate celelalte pub-uri din Richmond sau să le crească taxa pe bere. Dacă va fi ales, acesta spune că va sărbători cu o băutură fără alcool, dat fiind că a renunțat la consumul de alcool în urmă cu trei ani.

Întrebat dacă îi încurajează pe oameni să voteze pentru el, acesta a spus: "Mai degrabă aș prefera ca ei să vină și să înceapă să cheltuiască niște bani în pub, decât să mă voteze pe mine, ca să fiu sincer".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close