Antena 3 CNN Externe Bancherii americani practică arte marţiale ca să scape de stres

Bancherii americani practică arte marţiale ca să scape de stres

Bancherii americani practică arte marţiale ca să scape de stres
04 Feb 2010   •   11:33

Nivelul de stres al bancherilor a atins cote înalte din cauza crizei financiare. Motiv pentru care aceştia au găsit o modalitate interesantă de a se elibera de stres: au început să practice arte marţiale.

Bărbaţii se întâlnesc seară de seară să se lupte şi să scape de energia negativă acumulată la serviciu. Bancherul John Cholish, în vârstă de 26 de ani, de la Merrill Lynch&Co, a deschis o sală de sport. El şi-a tranformat o parte din duplexul său într-o sală de acest gen care este frecventată de mai mulţi colegi ai săi de pe Wall Street.

Cholish povesteşte că, în urma antrenamentelor, rămâne cu răni şi contuzii pe faţă, fiind nevoit să se prezintă în acest fel în faţa clienţilor săi.

?La sala noastră vin foarte mulţi bancheri. Este o modalitate inedită de a se elibera de stres. După ce pierd mii şi mii de dolari, bancherii vin la noi să se relaxeze? a declarat antrenorul Max McGarr, potrivit Bloomberg.

Richard Byrne, CEO-ul Deutsche Bank, este unul dintre clienţii fideli ai sălii de sport. ?Este o modalitate bună de a scăpa de stres. Reuşim, în acest fel, să eliberăm toate pornirile agresive pe care le acumulăm?, a declarat bancherul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bancher SUA
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close