Antena 3 CNN Externe Băiețel de șase ani, ucis de tată după ce i-a turnat apă fierbinte pe gât. Explicația bărbatului i-a îngrozit pe polițiști

Băiețel de șase ani, ucis de tată după ce i-a turnat apă fierbinte pe gât. Explicația bărbatului i-a îngrozit pe polițiști

Băiețel de șase ani, ucis de tată după ce i-a turnat apă fierbinte pe gât. Explicația bărbatului i-a îngrozit pe polițiști
02 Oct 2019   •   10:44

Un copil de șase ani a fost ucis de tatăl lui după ce bărbatul i-a turnat apă fierbinte pe gât, sub pretextul că așa își va scăpa fiul de demoni.

Potrivit NBC News, Pablo Martinez, din Arizona, le-a spus polițiștilor că a apelat la un ritual de exorcizare pentru a „scoate demonul din băiețel”.

Mama adoptivă a băiatului susține că micuțul se purta „demonic” și că soțul ei s-a oferit să le facă o baie celor doi copii ai cuplului. La un moment dat, femeia a auzit țipete din baie și, când a deschis ușa, l-a văzut pe soțul ei cum ține copilul de șase ani sub robinetul cu apă caldă.

Femeia le-a spus polițiștilor că a strigat la el să se oprească, însă bărbatul i-a răspuns că „trebuie să o facă”. A sunat apoi la un pastor și, pentru că acesta nu a răspuns, a sunat la numărul de urgență 911.

Pablo Martinez le-a spus anchetatorilor că a turnat apă fierbinte pe gâtul băiatului timp de cinci până la zece minute. Celălalt copil a asistat la întreaga tragedie.

Pablo Martinez a fost luat în arest sub acuzația de omor de primul grad.
 

×
Subiecte în articol: copil ucis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de caniculă în România. Județele vizate de alerta meteo ANM
x close