Antena 3 CNN Externe Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia

Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia

Rămasă fără un loc de muncă, o badantă româncă dormea pe o bancă într-o stație de autobuz din Marcianise, provincia Caserta din regiunea Campania. Povestea ei i-a impresionat pe italieni, care s-au moblizat să o ajute.

Proiect nou (2)
Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   11:06

După ce a rămas fără loc de muncă, o badantă româncă s-a refugiat pe o bancă într-o stație de autobuz din Marcianise, provincia Caserta din regiunea Campania. Ea își improvizase un pat, iar alături avea o valiză cu câteva lucruri personale.

Norocul ei a fost Pino Grazioli, un jurnalist italian cunoscut pentru transmisiunile sale live pe Facebook, a ajutat-o pe femeie. A dus-o la Napoli, unde o familie i-a oferit o slujbă ca îngrijitoare, scrie rotalianul.com

Doamnă, acum vă vom duce la Napoli, unde veți avea un loc de muncă și cazare, nu veți mai dormi pe bancă”, i-a spus jurnalistul femeii.

Postarea lui Pino Grazioli a strâns comentarii diverse, iar unii internauți au scris că femeia va sfârși tot pe bancă deoarece a primit ajutor și din partea bisericii, ajutor pe care aceasta l-a refuzat. 

Ecco i nostri rezultate ?

Publicată de Pino Grazioli Giornalista pe Sâmbătă, 15 aprilie 2023

×
Subiecte în articol: badantă romanca doarme strazi Italia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close