Antena 3 CNN Externe Avertismentul lansat de Silvio Berlusconi cu câteva zile înaintea alegerilor din Italia

Avertismentul lansat de Silvio Berlusconi cu câteva zile înaintea alegerilor din Italia

o_1c6ahkmapjo4v2vfu41vut1gkd8.jpg
14 Feb 2018   •   18:16

'Avem trei milioane de tineri în Italia care nu studiază, nu au loc de muncă şi nici măcar nu încearcă să găsească unul. Viaţa lor arată cam aşa: se trezesc la prânz, petrec ore în şir acasă jucându-se pe calculator, mănâncă şi apoi merg la discotecă', a declarat miercuri fostul premier italian Silvio Berlusconi, aflat în campanie electorală pentru alegerile legislative din 4 martie, transmite agenţia EFE.

Prin urmare, pentru a fi stimulată angajarea acestor trei milioane de tineri, el a propus scutiri fiscale pentru companiile care ar angaja tineri şomeri, sugerând o scutire totală de impozite pentru primul contract de muncă al unui şomer.

În aceste declaraţii, date la o asociaţie a mediului de afaceri, Berlusconi a vorbit şi despre cei peste 600.000 de imigranţi ilegali aflaţi în prezent în Italia, despre care a spus că 'trăiesc numai din comiterea de infracţiuni'.

Din cauza unei condamnări penale el nu poate candida la scrutinul din 4 martie, dar alianţa de dreapta pe care o conduce, formată în principal din partidul său 'Forza Italia' şi formaţiunea naţionalistă Liga Nordului, conduce în sondaje cu circa 40% din intenţiile de vot.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close