Antena 3 CNN Externe Averea uriașă pe care Prințul Harry o va moșteni de ziua lui. Va primi mai mulți bani decât fratele său

Averea uriașă pe care Prințul Harry o va moșteni de ziua lui. Va primi mai mulți bani decât fratele său

printul harry
Prințul Harry va împlini 40 de ani peste câteva zile. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    10 Sep 2024   •   09:34

Prințul Harry va împlini 40 de ani peste câteva zile, iar cu această ocazie va moșteni o sumă uriașă de bani de la străbunica lui. Regina Mamă Elisabeta ar fi înființat un fond special de familie pentru strănepoții ei încă din 1994, transmite independent.co.uk.

Potrivit The Times, Harry va putea revendica suma de aproximativ opt milioane de lire sterline pe 15 septembrie, la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Regina Mamă ar fi creat încă din 1994 un fond pentru nepoții săi. Ea ar fi depus 19 milioane de lire sterline în acest fond, iar Prințul Harry va primi o parte consistentă.

Deși nu se cunoaște cu exactitate suma pe care o va moșteni fiecare, potrivit presei britanice, William și Harry urmau să primească șase milioane de lire sterline când împlineau 21 de ani și alte opt milioane de lire sterline la vârsta de 40 de ani. Prințul Harry va primi o parte mai mare, deoarece William va beneficia de veniturile din Ducatul de Cornwall.

Un fost consilier al Palatului a declarat pentru The Times: „A existat un fond înființat la acea vreme. Era o modalitate prin care Regina Mamă putea pune bani deoparte pentru când strănepoții ei erau mai mari și o modalitate de a transfera o parte din averea ei într-un mod eficient din punct de vedere fiscal.”

×
Subiecte în articol: printul Harry avere mostenire regina mama
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close