Antena 3 CNN Externe 37 de persoane sunt încă dispărute, după ce două autobuze au fost luate de o alunecare de teren, în Nepal

37 de persoane sunt încă dispărute, după ce două autobuze au fost luate de o alunecare de teren, în Nepal

autobuze cazute in rau
Două autobuze pline cu oameni au căzut într-un râu, din cauza unei alunecări de teren în Nepal. Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iul 2024   •   18:43

25 de cadavre au fost recuperate după ce două autobuze s-au prăbuşit într-un râu în urma unei alunecări de teren produse pe 12 iulie în centrul Nepalului, a declarat un oficial local luni, potrivit Xinhua, în timp ce 37 de persoane sunt în continuare date dispărute.

Numărul persoanelor care călătoreau cu autobuzele a fost iniţial estimat la 65, dar a fost revizuit la 62 după verificări.

„Trei pasageri au reuşit să iasă înotând din râu, iar cadavrele a 25 au fost recuperate”, a indicat Indradev Yadav, şeful districtului Chitwan.

Locul în care se află celelalte persoane şi cele două autobuze este încă necunoscut, a declarat Yadav pentru Xinhua, adăugând că forţele de securitate nepaleze şi o echipă indiană formată din 12 membri continuă operaţiunea de căutare.

Circa 130 de persoane şi-au pierdut viaţa în incidente cauzate de ploi în Nepal de la începutul sezonului musonic pe 10 iunie, potrivit poliţiei nepaleze.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close