Antena 3 CNN Externe Austria. Papa Benedict a fost nevoit să renunţe la elicopter din cauza ploii

Austria. Papa Benedict a fost nevoit să renunţe la elicopter din cauza ploii

Austria. Papa Benedict a fost nevoit să renunţe la elicopter din cauza ploii
08 Sep 2007   •   19:39

Papa Benedict al XVI-lea şi-a continuat sâmbătă pelerinajul în Austria cu o vizită în oraşul Mariazell unde a participat la o slujbă locală. Suveranul Pontif a fost întâmpinat cu urale de austriecii, veniţi cu miile să-l vadă. După o primă zi în Austria în care a fost întâmpinat cu o serie de proteste, Papa Benedict al XVI-lea a fost primit cu entuziasm în micul orăşel austriac Mariazell.

Suveranul Pontif a fost nevoit să vină cu maşina la Mariazell, din cauza vremii nefavorabile deşi iniţial s-a pus un elicopter la dispoziţia sa. Vizita are loc la împlinirea a 850 de ani de la fondarea sanctuarului oraşului. Papa Benedict a participat şi la o slujbă locală, unde mii de oameni au asistat.

Vineri, Suveranul Pontif a vizitat Viena, unde a fost întâmpinat şi cu proteste. Poziţia riguroasă a Bisericii Catolice şi, personal, a Papei cu privire la avort şi controlul naşterilor este unul din motivele mitingului de protest desfăşurat ieri la Viena. Aproape 200 de oameni au denunţat vizita Papei şi au calificat Biserica drept „sexistă şi rasistă”.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close