Antena 3 CNN Externe Atentat la Ierusalim. 3 oameni au murit, după ce un buldozer a intrat într-un autobuz

Atentat la Ierusalim. 3 oameni au murit, după ce un buldozer a intrat într-un autobuz

Atentat la Ierusalim. 3 oameni au murit, după ce un buldozer a intrat într-un autobuz
02 Iul 2008   •   12:22

Trei oameni au murit la Ierusalim după ce un palestinian a intrat cu un buldozer într-un autobuz plin cu oameni. Peste 45 de oameni au fost răniţi în incident. Poliţiştii israelieni spun că este vorba despre un atentat terorist. O grupare necunoscută a revendicat atacul, după ce organizaţia Hamas a negat orice legătură.

O echipă de la o televiziune israeliană a surprins chiar momentul în care poliţistul îmbrăcat în civil s-a urcat pe buldozer şi l-a împuşcat pe atacator. Martorii spun că palestinianul a intrat deliberat în autobuzul plin cu navetişti, după ce a trecut cu utilajul peste trei maşini şi o camionetă. Incidentul a avut loc în centrul oraşului, într-una din cele mai aglomerate zone ale Ierusalimului.

IMAGINI ŞOCANTE:


Incidentul vine la trei zile după ce Israelul a decis să deschidă un punct de frontieră cu Gaza, în urma unui armistiţiu încheiat cu gruparea militantă palestiană Hamas, care deţine de un an controlul în Fâşie. Organizaţia militantă a negat că ar avea cunoştinţă de un astfel de atentat. Incidentul a fost însă revedicat la Ramallah, în Cisiordania, de o grupare necunsocută, numită ?Oamenii liberi din Galileea?. Este primul incident după atentatul de la începutul lunii martie, când 8 persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite într-o şcoală talmudică.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close