Antena 3 CNN Externe Atacul asupra autocarului echipei Fenerbahce. Mărturie şocantă a lui Emenike

Atacul asupra autocarului echipei Fenerbahce. Mărturie şocantă a lui Emenike

fern bus.JPG
06 Apr 2015   •   14:33

Internaţionalul nigerian al formaţiei Fenerbahce, Emmanuel Emenike, a declarat că le va fi veşnic recunoscător şoferului autocarului şi responsabilului cu securitatea echipei, pentru că datorită lor el şi colegii săi sunt în viaţă după atacul de sâmbătă, informează bbc.com.

"Vorbeam la telefon cu fratele meu în momentul în care am auzit un zgomot mare şi am crezut că a explodat o roată pentru că autocarul şi-a pierdut direcţia. Dar când l-am văzut pe şeful serviciului de protecţie al echipei în faţă în autocar am ştiut că s-a întâmplat ceva teribil. Am văzut că responsabilul cu securitatea a fost cel care a pus frână şi el ne-a spus că şoferul, care era însângerat, a fost împuşcat. Cuvântul 'împuşcat' a fost şocant, dar când am văzut sângele şi geamul de lângă şofer spart, a fost ceva înspăimântător pentru toţi cei aflaţi în autocar. Este incredibil faptul că nişte oameni au tras în autocarul nostru şi că şoferul a fost rănit, un autocar care transporta fotbalişti şi oficiali. Este surprinzător, dar şi arată că în viaţă se poate întâmpla orice şi că nimănui nu i se poate garanta siguranţa totală. Vreau să îi urez şoferului nostru curajos însănătoşire grabnică. Le voi fi recunoscător veşnic lui şi responsabilului cu securitatea pentru că autocarul ar fi putut să cadă de pe pod. Deznodământul ar fi putut fi tragic, dar suntem că toţii în viaţă datorită lor", a spus Emenike pentru BBC Sport.

Emenike a menţionat că intenţionează să îşi respecte contractul cu Fenerbahce. "Am un contract aici şi iubesc echipa. Ceea ce s-a întâmplat este un incident izolat. Am lăsat trecutul în urmă şi acum mă concentrez doar pentru ce va urma. Sunt mai puternic acum decât înainte", a declarat internaţionalul nigerian.

Emmanuel Emenike a mai spus că acest atac i-a amintit de un accident pe care l-a suferit în Nigeria. "Am fost implicat în urmă cu ceva timp într-un accident teribil în Nigeria. Mama mea a fost rănită grav atunci. Pentru un moment am avut un deja-vu, când autocarul îşi pierduse direcţia", a adăugat fotbalistul.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.
Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

×
Subiecte în articol: fenerbahce
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close