Antena 3 CNN Externe Atac terorist în Israel, pe autostradă. Un trăgător a deschis focul în două locații și a împușcat un polițist și alți patru oameni

Atac terorist în Israel, pe autostradă. Un trăgător a deschis focul în două locații și a împușcat un polițist și alți patru oameni

Atac terorist pe Autostrada 4 din Israel
Atac terorist pe Autostrada 4 din Israel, marți, 14 octombrie 2024. Sursa foto: X@azhrh297606
de A.I.    |    15 Oct 2024   •   13:42

Un trăgător a deschis focul, marți, pe Autostrada 4 din Israel, la nord de orașul Ashdod, într-un aparent atac terorist, relatează Times of Israel.

Un bărbat care fost grav rănit în urma împușcăturilor a murit în drum spre spital, potrivit oficialilor.

Alte patru persoane au fost rănite în urma incidentului semnalat în apropierea unei intersecții.

Bărbatul ucis era polițist, potrivit BBC.

"Un terorist a venit pe drumul principal aici, lângă Yavne, și a început să tragă spre o mașină de poliție, apoi a tras în alte mașini aflate în apropiere și ne-a împușcat oamenii. Din fericire, a fost ucis de un cetățean (care era înarmat)", a precizat Mirit Ben Mayor, un purtător de cuvânt al poliției israeliene.

Unul dintre răniți este un medic care a oprit mașina pentru a trata victimele împușcăturilor. El a fost lovit de o altă mașină.

La ora acestei actualizări, poliția israeliană cerceta zona pentru a stabili dacă există un al doilea trăgător.

Informații venite ulterior spun că atacatorul - despre care nu sursele citate nu au furnizat alte detalii - ar fi deschis focul în două locuri diferite de-a lungul autostrăzii dintre Ashdod și Yavne.

Traficul rutier a fost oprit în urma atacului.

Un arab israelian, ucis în nordul țării, în fața copiilor săi

Un bărbat arabo-israelian în vârstă de 38 de ani a fost împușcat mortal, marți dimineață, în orașul Kafr Qara din nordul țării, notează Times of Israel.

Ala Abu Ata a fost împușcat în fața unei școli, în timp ce își ducea copiii la ore.

Poliția a deschis o investigație în acest caz.

Este cea mai recentă crimă dintr-o serie de asasinate consemnate în comunitatea arabă din Israel și care numără, în prezent, 184 de victime de la începutul acestui an.

×
Subiecte în articol: Israel atac terorist autostrada Ashdod
Parteneri
x close