Antena 3 CNN Externe Atac armat într-o casă dintr-un oraş din sud-vestul Germaniei. Mai multe persoane au fost ucise

Atac armat într-o casă dintr-un oraş din sud-vestul Germaniei. Mai multe persoane au fost ucise

atac armat germania
upă atac, individul, despre care se spune că era vânător, s-a sinucis. Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2024   •   18:36

Mai multe persoane au fost ucise şi altele grav rănite într-un atac produs, duminică, într-o casă din Lautlingen, un oraş din landul german Baden-Wurttemberg. După atac, individul, despre care se spune că era vânător, s-a sinucis, transmite Reuters, citând cotidianul Bild, notează Agerpres. 

Tragedia a avut loc duminică, într-o casă din orașul Lautlingen din landul german Baden-Wurttemberg, acolo un bărbat a deschis focul asupra mai multor persoane. 

Potrivit poliţiei, mai multe persoane au fost ucise şi altele grav rănite. Atacatorul s-a sinucis după incident.

Potrivit autorităților, motivele din spatele atacului nu sunt încă clare, iar investigațiile continuă pentru a stabili mai multe detalii despre circumstanțele acestuia​, notează publicația The News​.

Printre cei decedați se numără atacatorul, un alt bărbat și o femeie, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Ramona Döttling, pentru Associated Press.

Poliția a fost chemată la locul incidentului în orașul Albstadt, la jumătatea distanței dintre Stuttgart și Lacul Constanța, puțin după prânz, a spus ea.

Incidentul armat s-a produs în cadrul aceleiași familii, a adăugat ea, precizând că ancheta este în desfășurare și nu există informații despre motivul atacului. Cele două femei rănite au fost transportate la spital cu elicoptere, a mai spus Döttling.

 

×
Subiecte în articol: atac armat atac germania persoane ucise
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close