Antena 3 CNN Externe Asasinii mafioţi din Duisburg au fost filmaţi la locul crimei (VIDEO & GALERIE FOTO)

Asasinii mafioţi din Duisburg au fost filmaţi la locul crimei (VIDEO & GALERIE FOTO)

Asasinii mafioţi din Duisburg au fost filmaţi la locul crimei <font color=red>(VIDEO & GALERIE FOTO)</font>
22 Aug 2007   •   11:39

Poliţia germană a difuzat imagini video în care pot fi observaţi doi bărbaţi suspectaţi că ar putea face parte din comando-ul ucigaş care a asasinat şase cetăţeni italieni la Duisburg, în noaptea de 14 spre 15 august. Cei doi presupuşi asasini sunt plasaţi astfel la locul crimei, în apropiere de restaurantul Da Bruno.

Imaginile au fost filmate de camerele cu circuit închis amplasate în zonă, aşa cum au declarat oficialii poliţiei germane. În filmul extrem de scurt, cei doi suspecţi se îndepărtează de locul crimei, iar modul în care îşi ţin mâinile ar sugera, potrivit Corriere della Sera, că sunt înarmaţi.

Cei şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 de ani, au fost împuşcaţi în cap Masacrul a fost atribuit unei suite de răzbunări între familiile calabreze, cunoscută sub denumirea de ?vendeta din San Luca?, după numele unui sat din Calabria. A fost remarcată, de asemenea, ?noutatea absolută? reprezentată de acest masacru comis în afara graniţelor Italiei. Se pare că victimele fuseseră trimise la Duisburg, pentru a evita consecinţele vendetei.

Înregistrarea dată publicităţii de poliţia germană




GALERIE FOTO DE LA LOCUL MASACRULUI. Sursa: Sky News

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close