Antena 3 CNN Externe Anunţul făcut de China, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. "Ne pregătim să construim un alt avion de atac"

Anunţul făcut de China, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. "Ne pregătim să construim un alt avion de atac"

Anunţul făcut de China, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. "Ne pregătim să construim un alt avion de atac"
de O.P.    |    15 Noi 2012   •   13:05

Pentru prima data, China a prezentat la China Airshow 2012, noile sale realizari din domeniul aviatiei militare. Cu acest prilej, gazdele au confirmat oficial ca lucreaza la un al doilea avion de atac din generatia cinci J-31, cu motor rusessc.

Salonul China Airshow 2012 a devenit scena pentru prezentarea, in premiera, a catorva dintre noile proiecte din sfera aviatiei militare a Chinei. Una dintre principalele noutati ale expozitiei – al doilea avion de asalt din generatia cinci, realizat de societatea de stat Aviation Industry Corporation of China (AVIC), J-31.

Primele informatii legate de proiect au aparut cu aproximativ un an in urma, cand pe internet au aparut fotografii cu macheta aparatului. In iunie anul curent, tot pe internet au fost postate imagini cu acelasi aparat, ascuns privirilor sub o uriasa preluat, transportat nu se stie unde, pentru ca in septembrie, noul set de fotografii sa dezvaluie prototipul avionului.

Cu 12 zile inainte de deschiderea expozitiei, Beijing a anuntat primele zboruri de incercare ale J-31.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close