Antena 3 CNN Externe Angajatul unui local de kebab dezvăluie ce se întâmplă cu carnea de shaorma rămasă la finalul zilei

Angajatul unui local de kebab dezvăluie ce se întâmplă cu carnea de shaorma rămasă la finalul zilei

Redacția Antena 3 CNN
1 minut de citit Publicat la 11:55 19 Noi 2023 Modificat la 11:55 19 Noi 2023
ce se intampla cu carnea de kebab la finalul zilei
Angajatul unui local de kebab dezvăluie ce se întâmplă cu carnea de doner rămasă la finalul zilei Sursa foto: pexels.com

Curioși din fire, britanicii au încercat să găsească răspunsul la această întrebare. Aceștia au primit răspunsul de la cineva care a lucrat într-un local de kebab timp de ani de zile și a răspuns la această dilemă. 

„Sunt sigur că oricine a mâncat vreodată un kebab în care carnea pare doar puțin încălzită, cu bucăți care arată ca și cum ar fi fost tăiate, cubulețe, felii de toate felurile, se întreabă ce au primit de fapt. Asta se întâmplă când carnea este pe terminate și se folosesc marginile, partea de sus și de jos.

De obicei, se taie cu o ușoară curbă spre interior. Ca o paranteză. De aceea, unele dintre cele mai bune și mai autentice kebab-uri turcești folosesc o lamă mare, ca o sabie, pentru a o tăia”, dezvăluie fostul angajat, conform Lad Bible

Alții au confirmat acest răspuns, spunând că unele localuri o țin în frigider până a doua zi, dar în general grămada de carne doner este înfășurată peste noapte, iar a doua zi unul sau două straturi de la partea de sus vor fi îndepărtate.

Citește și: Cinci motive pentru care să nu mai arunci pliculețele de silicagel, regăsite în cutiile de pantofi. Îţi pot uşura viaţa

Regulile oficiale spun că poți lăsa carnea să se răcească timp de aproximativ o jumătate de oră, să tai și să arunci toată carnea gătită (grămada va fi încă crudă în mijloc) și apoi să o pui în frigider sau în congelator. Orice carne care are două zile ar trebui aruncată.

×
Etichete: kebab shaorma angajat
x close