Antena 3 CNN Externe Ancheta răpirii Madeleinei se mută în Marea Britanie

Ancheta răpirii Madeleinei se mută în Marea Britanie

Ancheta răpirii Madeleinei se mută în Marea Britanie
22 Oct 2007   •   14:27

Şeful anchetei privind dispariţia Madeleinei McCann, Paulo Rebelo, a declarat că poliţişti portughezi vor pleca spre Marea Britanie, pentru a-i interoga pe prietenii soţilor McCann, cei care i-au însoţit în vacanţa pe care aceştia au petrecut-o în Portugalia. Cei cu care Kate şi Gerry au cinat în seara în care a Madeleine a fost răpită, vor fi din nou supuşi întrebărilor poliţiei portugheze. Investigatorul şef a declarat că este convins că poliţia va descoperi mai devreme sau mai târziu informaţii sau fapte care îi vor ajuta să ajungă la o concluzie.

Soţii McCann susţin în continuare că Madeleine a fost răpită în timp ce ei se aflau la un restaurant din apropierea apartamentului und copiii fuseseră lăsaţi singuri. Prietenii cu care aceştia au cinat sunt Rachael şi Matthew Oldfield, Jane Tanner şi partnerul acesteia, Russell O'Brien, David şi Fiona Payne, şi mama Fionei, Dianne Webster.

Paulo Rebelo nu a dezvăluit teoria sa personală privind răpirea fetiţei, dar înclină să creadă că Madeleine a murit.
De când fiica sa a dispărut, pe 3 mai în Portugalia, Gerry McCann nu s-a întors la serviciu. Acesta este medic cardiolog la spitalul Glenfield din Leicester, oraşul în care familia sa locuieşte şi câştigă 75.000 de lire sterline pe an. În prezent Gerry se află în concediu fără plată, dar poartă discuţii cu managerii spitalului în vederea întoarcerii sale la muncă, înainte de sfârşitul anului.

Kate McCann, care lucra ca medic generalist cu jumătate de normă în Melton, a declarat că nu poate lua în considerare întoarcerea la serviciu înainte de a o găsi pe Madeleine.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close