Antena 3 CNN Externe Americanii îi acuză pe ruşi de "fabricarea" unui scandal sexual (VIDEO)

Americanii îi acuză pe ruşi de "fabricarea" unui scandal sexual (VIDEO)

Americanii îi acuză pe ruşi de "fabricarea" unui scandal sexual (VIDEO)
24 Sep 2009   •   15:52

Departamentul de stat al SUA acuză Rusia că ar fi creat un scandal sexual după difuzarea unui clip video controversat. În respectiva înregistrare, ce ar fi apărut pe un website rusesc, apar câteva imagini cu Kyle Hatcher, un diplomat american căsătorit care ar fi fost surprins în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o rusoaică, informează huffingtonpost.com. Americanii susţin că imaginile ar fi fost fabricate.

?Domnul Hatcher a fost subiectul unei campanii murdare în presa rusească şi pe internet, pentru a fi discreditat atât el cât şi munca sa?, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american Ian Kelly. ?Considerăm că această campanie este deplorabilă?.

În videoclip poate fi văzut Hatcher în timp ce efectuează un apel telefonic pe o stradă întunecată. Apoi apare într-o cameră de hotel, filmat de o cameră ascunsă. Mai târziu, în înregistrarea video apar două persoane, un bărbat şi o femeie care fac sex în aceeaşi cameră, dar cu luminile stinse. Nu se poate stabili dacă bărbatul din imagini este Hatcher.

În cadrul unui interviu acordat ABC News, John Beyrle, ambasadorul american din Rusia, a lansat acuzaţii la adresa guvernului Rusiei, în urma difuzării acestei înregistrări.

?Cu siguranţă înregistrarea este doar un montaj format din mai multe clipuri, unele dintre ele fiind cu siguranţă fabricate. Specialiştii noştri din Washigon s-au uitat cu atenţie la film şi sunt convinşi că Hatcher nu a făcut nimic greşit. Am deplină încredere în el, şi îşi va continua munca pe care o prestează la ambasadă?, a spus el.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close