Antena 3 CNN Externe Alertă teroristă la Campionatul European de Fotbal. A fost găsit un ghiozdan suspect

Alertă teroristă la Campionatul European de Fotbal. A fost găsit un ghiozdan suspect

New Project (11)
de Ioana Mircea    |    14 Iun 2024   •   19:53

Este alertă teroristă la Campionatul European de Fotbal după ce a fost găsit un ghiozdan suspect. Un bărbat a fost arestat.

Campionatul European de Fotbal se confruntă cu o amenințare teroristă, după ce o zonă pentru fani din apropierea Porții Brandenburg din Berlin a fost evacuată. Incidentul a avut loc cu câteva ore înainte de începerea meciului de deschidere dintre Germania și Scoția, programat pentru ora 21:00, potrivit repubblica.it.

Poliția a găsit un rucsac suspect în zonă, ceea ce a declanșat evacuarea imediată a fanilor care se pregăteau să urmărească meciul pe un ecran mare. La fața locului au intervenit câini pentru a inspecta bagajul abandonat.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Berlin a declarat pentru Bild că, „din motive de securitate, a fost creată o zonă rezervată. Acum se examinează bagajul. Este posibil ca cineva să nu-l fi adus în zona fanilor pentru că geanta este mai mare decât dimensiunea permisă”.

O persoană a fost arestată în legătură cu acest incident, iar nivelul de alertă rămâne extrem de ridicat. Acesta este un semnal al intensificării măsurilor de securitate, pe fondul temerilor crescânde legate de potențiale atacuri teroriste în timpul turneului.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close