Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Trump acuză că dezbaterea a fost „trucată” de postul ABC și spune că Taylor Swift va „plăti prețul” susținerii Kamalei Harris

Trump acuză că dezbaterea a fost „trucată” de postul ABC și spune că Taylor Swift va „plăti prețul” susținerii Kamalei Harris

donald trump getty
Organizată de ABC News, dezbaterea televizată dintre Trump şi Harris a avut loc marţi în Philadelphia, Pennsylvania. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2024   •   16:43

Candidatul republican Donald Trump a declarat miercuri că dezbaterea sa din ziua precedentă cu Kamala Harris a fost „trucată" de postul de ştiri ABC, în favoarea rivalei sale democrate la alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA, relatează AFP. De asemenea, Trump a afirmat că Taylor Swift va „plăti prețul” pentru susținerea Kamalei Harris la Casa Albă.

„A fost o afacere trucată, aşa cum am presupus, când te uiţi la faptul că ei au corectat tot (ceea ce spuneam) şi nu au corectat-o pe ea", a afirmat Trump despre jurnaliştii ABC care au moderat dezbaterea şi au revenit asupra declaraţiilor înşelătoare ale fostului preşedinte american în timpul emisiunii, potrivit Agerpres.

De asemenea, Trump a mai afirmat că megastarul pop american Taylor Swift va „plăti preţul" pentru sprijinul ei pentru Harris la alegerile prezidenţiale, exprimat public cu o zi în urmă.

„Nu am fost un fan al lui Taylor Swift (...) Ea pare să susţină întotdeauna un democrat şi probabil că va plăti preţul pe piaţa" vânzărilor de muzică, a spus candidatul republican.

Organizată de ABC News, dezbaterea televizată dintre Trump şi Harris a avut loc marţi în Philadelphia, Pennsylvania. Conform unui sondaj CNN, 44% dintre alegătorii înregistraţi care au urmărit dezbaterea au spus că Harris le înţelege mai bine preocupările, în timp ce 40% l-au susţinut pe Trump.

×
Citește mai multe din Alegeri SUA 2024
» Vezi toate știrile din Alegeri SUA 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close