Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Trump vrea să se întâlnească cu Robert F. Kennedy, în aceeași zi în care RFK e așteptat să își retragă candidatura la Casa Albă

Trump vrea să se întâlnească cu Robert F. Kennedy, în aceeași zi în care RFK e așteptat să își retragă candidatura la Casa Albă

donald trump robert f kennedy getty
Au existat discuții între echipa lui Trump și orbita lui Kennedy pentru ca RFK să îl susțină pe fostul președinte | Sursă colaj foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    23 Aug 2024   •   14:32

Fostul președinte Donald Trump a declarat joi că este posibil să se întâlnească vineri cu candidatul independent la președinție Robert F. Kennedy Jr. în aceeași zi în care se așteaptă ca RFK să își suspende candidatura la președinție, potrivit CNN.

„Nu am nicio idee dacă mă va susține. Știu că are o conferință de presă, se întâmplă să fim în același stat, Arizona, vom fi în același stat, dar în părți destul de diferite ale statului. Dar este posibil să ne întâlnim mâine și să discutăm despre asta”, a declarat Trump la Fox News. 

Trump va fi însoțit de un „invitat special” la mitingul său din Arizona de joi, potrivit campaniei sale. Kennedy este așteptat să își încheie candidatura prezidențială mai devreme în cursul zilei la un eveniment în Phoenix, Arizona. CNN a raportat anterior că au existat discuții între echipa lui Trump și orbita lui Kennedy pentru ca RFK să îl susțină pe fostul președinte și să apară la mitingul lui Trump din zona Phoenix în aceeași noapte.

Trump a reacționat la discursul vicepreședintei Kamala Harris la convenția democrată și a spus: „Cea mai mare reacție este de ce nu a făcut lucrurile de care se plânge? Toate aceste lucruri despre care ea a vorbit că vom face acest lucru sunt că vom face totul, dar ea nu a făcut niciunul dintre ele pe care le-ar fi putut face acum trei ani și jumătate”.

„Ea mai are patru luni și jumătate sau cinci luni. Ea poate merge acolo chiar acum și să facă toate lucrurile, multe dintre lucrurile despre care vorbește și de care se plânge”, a spus Trump.

Martha McCallum, gazda Fox News, a declarat: „A existat un apel și un impuls uriaș pentru votanții femei. Ea încearcă să atragă înapoi în direcția ei votul tinerilor, votul hispanic, votul de culoare. Sondajele arată că are un oarecare succes în acest sens în acest moment, așa că ce aveți de gând să faceți? Care este strategia ta pentru a reconstrui impulsul pe care l-ai avut cu acești alegători?”.

„Nu, ea nu are succes, eu am succes”, a spus Trump. „Mă descurc foarte bine cu alegătorii hispanici. Mă descurc de minune cu bărbații de culoare. Mă descurc de minune cu femeile pentru că femeile vor siguranță”.

Trump a adăugat ulterior: „Nu, doar în ochii tăi au asta, Martha”.

×
Citește mai multe din Alegeri SUA 2024
» Vezi toate știrile din Alegeri SUA 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close