Antena 3 CNN Externe Trump vrea o dezbatere și cu Kamala Harris: „Nu ar fi diferit. Ea și Biden au aceleași politici”

Trump vrea o dezbatere și cu Kamala Harris: „Nu ar fi diferit. Ea și Biden au aceleași politici”

colaj kamala harris si donald trump
Donald Trump vrea o dezbatere cu Kamala Harris. FOTO: Colaj Getty Images
de Bianca Chirilă    |    23 Iul 2024   •   22:54

Donald Trump, candidatul republican pentru un nou mandat la Casa Albă, a declarat marți, că vrea să aibă o dezbatere cu Kamala Harris, dacă aceasta va fi nominalizată de către democrați, potrivit Sky News.

Donald Trump a declarat marți că vrea să aibă o dezbatere cu Kamala Harris, care a obținut suficient sprijin din partea democraților, asigurându-și astfel aproape sigur nominalizarea partidului.

De asemenea, fostul președinte a mai adăugat că ar vrea să facă mai mult decât o dezbatere cu Harris.

„Aș fi dispus să fac mai mult decât o dezbatere, absolut. Am fost de acord să discut cu Joe Biden, dar vreau să dezbat și cu ea. Nu va fi diferit, pentru că au aceleași politici”, a explicat Trump.

Kamala Harris a declarat, marți, la primul său miting de campanie în Milwaukee, Wisconsin, că „vor câștiga aceste alegeri”, adăugând că este „o onoare să aibă parte de susținerea președintelui Joe Biden”.

Ea l-a atacat și pe Donald Trump.

„Prădători care au abuzat de femei, escroci, trișori care au încălcat regulile pentru propriul câștig. Cunosc genul lui Donald Trump. Ca procuror, m-am specializat în cazuri de abuz sexual. Ei bine, Trump a fost găsit vinovat pentru comiterea de abuz sexual”, a mai spus ea, în timp ce era aplaudată de spectatori.

Joe Biden, președintele SUA, a anunțat duminică că se retrage din cursa pentru încă un mandat și că o susține pe Kamala Harris.

De asemenea, susținătorii Partidului Democrat din SUA au donat peste 100 de milioane de dolari pentru campania prezidențială a vicepreședintelui Kamala Harris, de când președintele Biden s-a retras.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close