Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Trump refuză o a treia dezbatere cu Kamala Harris: „Sondajele arată clar că am câștigat. Ea și escrocul Joe ne-au distrus țara”

Trump refuză o a treia dezbatere cu Kamala Harris: „Sondajele arată clar că am câștigat. Ea și escrocul Joe ne-au distrus țara”

donald trump kamala harris joe biden getty
„Nu va exista o a treia dezbatere”, a spus Donald Trump. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    12 Sep 2024   •   23:59

Fostul președinte Donald Trump a anunțat joi că nu va exista o a treia dezbatere prezidențială, notează CNN.

„KAMALA AR TREBUI SĂ SE CONCENTREZE PE CEEA CE AR FI TREBUIT SĂ FACĂ ÎN ULTIMA PERIOADĂ DE APROAPE PATRU ANI. NU VA EXISTA O A TREIA DEZBATERE!” a postat Trump pe Truth Social.

„Când un boxer pierde o luptă, primele cuvinte care îi ies din gură sunt: „VREAU O RELUARE”. Sondajele arată clar că am câștigat dezbaterea cu tovarășa Kamala Harris, candidata stângii radicale a democraților, marți seară, iar ea a cerut imediat o a doua dezbatere.

Ea și escrocul Joe ne-au distrus țara, cu milioane de infractori și de oameni bolnavi mintal care se revarsă în SUA, total necontrolați și neavizați, și cu o inflație care falimentează clasa noastră de mijloc. Toată lumea știe acest lucru și toate celelalte probleme cauzate de Kamala și Joe - au fost discutate în detaliu în timpul primei dezbateri cu Joe și al celei de-a doua dezbateri cu tovarășa Harris. Ea nu a fost prezentă la dezbaterea Fox și a refuzat să participe la NBC și CBS”, a mai scris Trump.

Trump a avut o dezbatere cu președintele Joe Biden în iunie și cu vicepreședintele Kamala Harris la începutul acestei săptămâni.

Campania lui Harris a cerut o altă dezbatere după ce vicepreședintele și Trump s-au confruntat marți la dezbaterea prezidențială de pe ABC.

×
Citește mai multe din Alegeri SUA 2024
» Vezi toate știrile din Alegeri SUA 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close