Antena 3 CNN Externe Trump îl provoacă pe Biden la o altă dezbatere fără moderator, dar şi la un meci de golf: „Îi voi da 10 lovituri”

Trump îl provoacă pe Biden la o altă dezbatere fără moderator, dar şi la un meci de golf: „Îi voi da 10 lovituri”

Donald Trump, Joe Biden
Donald Trump continuă seria de provocări pentru Joe Biden: Sursa Foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2024   •   17:58

Aflat la un miting organizat în sudul Floridei, Donald Trump l-a provocat pe rivalul său Joe Biden să participe la o altă dezbatere, de data aceasta fără moderator, şi l-a invitat să vină să se înfrunte şi într-o partidă de golf. Mai mult, fostul preşedinte al SUA a spus că în cazul în care va pierde va oferi 1 milion de dolari unei organizații caritabile alese de Biden, notează AFP şi New York Post. 

"Îl provoc oficial pe Joe la un meci de golf chiar aici, pe Doral’s Blue Monster, considerat unul dintre cele mai mari terenuri de golf din lume, unul dintre cele mai mari terenuri ale lumii.

Va fi printre cele mai urmărite evenimente sportive din istorie. Poate mai mare decât Ryder Cup sau chiar Masters", a spus Donald Trump.

Mai mult Trump a spus că îi va oferi lui Biden 10 lovituri din cele 18 disponibile de pe teren.

„Și îi voi da lui Joe Biden 10 lovituri laterale. Zece lovituri, asta e mult. Asta înseamnă 20 de lovituri, în cazul în care nu joci golf. Și dacă câștigă, voi oferi organizației de caritate alese de el, oricărei organizații de caritate la alegerea lui, 1 milion de dolari. Și pun pariu că nu acceptă oferta", a mai spus Trump.

În replică, purtătorul de cuvânt al lui Biden, James Singer, i-a adus o serie de critici dure şi l-a informat că Joe Biden nu are timp pentru asemenea cereri ciudate. 

„Donald Trump nu a fost văzut în public de 12 zile, acum invită "ucigași în serie fictivi" la cină, îl tachinează pe Marco Rubio, îl laudă pe arhitectul Proiectului 2025 Tom Homan și îl provoacă pe președintele Statelor Unite să joace golf”, a spus el.

 „L-am provocat pe Donald Trump să creeze locuri de muncă, dar a pierdut 3 milioane. L-am provocat pe Donald Trump să-l înfrunte pe Putin, dar el a îngenunchiat în faţa lui. 

L-am provocat pe Donald Trump să respecte legea, dar el o încalcă. L-am provocat pe Donald Trump să nu ne distrugă țara, dar asta este tot ceea ce își propune Proiectul 2025”.

Joe Biden nu are timp pentru cererile ciudate ale lui Donald Trump. El este ocupat să conducă America și să apere lumea liberă. Donald Trump este un mincinos, un condamnat și o înșelătorie numai pentru el însuși – la egalitate", a mai transmis purtătorul de cuvânt al lui Biden, James Singer.

Provocarea la golf a lui Trump a venit după ce, în cadrul dezbaterii prezidențiale din 27 iunie, acesta a spus că a câștigat două campionate de club când discuta despre fitness, adăugând în același timp că Biden nu putea lovi o minge la 50 de metri.

Biden a susținut apoi că și-a redus handicapul de golf la șase în calitate de vicepreședinte, iar mai târziu l-a corectat la opt.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Joe Biden golf
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close