Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Când are loc dezbaterea pentru alegerile prezidențiale din SUA. Donald Trump și Kamala Harris s-au înțeles

Când are loc dezbaterea pentru alegerile prezidențiale din SUA. Donald Trump și Kamala Harris s-au înțeles

Kamala Harris Donald Trump Zuma Press
Kamala Harris (stânga) și Donald Trump (dreapta). Sursă foto: hepta / Zuma Press
de Ioana Coman    |    08 Aug 2024   •   22:25

Candidații la alegerile pentru Casa Albă Donald Trump și Kamala Harris au convenit asupra unei dezbateri prezidențiale în data de 10 septembrie, la postul ABC.

Anunțul a venit la scurt timp după ce Trump a declarat într-o conferință de presă că a propus trei dezbateri prezidențiale cu trei rețele de televiziune, spunând că a convenit asupra anumitor date în septembrie.

În urmă cu câteva zile, Trump anunțase că a „reziliat” o dezbatere cu Harris programată pentru 10 septembrie, la ABC News, deoarece președintele Joe Biden – cu care urma să discute inițial – s-a retras din cursă.

De asemenea, Trump a dat în judecată rețeaua și pe prezentatorul George Stephanopoulos pentru defăimare și a numit litigiul activ un „conflict de interese”.

Reprezentanții campaniei lui Harris au profitat de anulare, prezentându-l pe fostul președinte ca fiind „speriat de dezbateri”.

În schimb, miercuri, Donald Trump a declarat că este „important pentru țară” ca el și vicepreședintele Kamala Harris să se confrunte într-o dezbatere prezidențială.

×
Citește mai multe din Alegeri SUA 2024
» Vezi toate știrile din Alegeri SUA 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close