Antena 3 CNN Externe ALEGERI ÎN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu îl voi vota pe Donald Trump la alegeri

ALEGERI ÎN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu îl voi vota pe Donald Trump la alegeri

arnold-schwarzenegger-si-a-construit-un-mic-paradis-pe-pamant-cum-arata-domeniul-actorului-video-400903.jpg
08 Oct 2016   •   21:21

ALEGERI ÎN AMERICA. "Pentru prima dată de când am devenit cetățean american în 1983, nu voi vota pentru un candidat al Partidului Republican la Președinție. Ca mulți alți americani, nu m-am decis încă cum voi vota luna viitoare. Dar pe cât de mândru sunt să mă definesc ca Republican, o definiție mai sus de asta e cea de American", a scris Arnold Schwarzenegger, pe Facebook.

Gafa uriașă a lui Trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA Donald Trump şi-a cerut scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greşeală l-a surprins făcând comentarii obscene. Înregistrarea este inclusă într-un articol din Washington Post, citat de Reuters, accesibil pe pagina de internet http://wapo.st/2dSk1nD.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la "Access Hollywood", căruia i-a explicat că "dacă eşti vedetă, te lasă" (n. red. - cu sensul evident "să faci sex cu ele"). La data respectivă căsătorit de câteva luni cu a treia sa soţie, Melania, Trump povesteşte cum "s-a dat" la o altă femeie, şi ea căsătorită, dar n-a avut succes. Identitatea acesteia nu este clară, dar comentariile despre fizicul ei - da.

"A fost o glumă de vestiar, o conversaţie privată care a avut loc acum mulţi ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urâte pe terenul de golf - nici pe departe. Îmi cer scuze dacă s-a simţit cineva jignit", a declarat Trump într-un comunicat transmis de stafful său de campanie.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close