Antena 3 CNN Externe Ahmadinejad: Israelul va fi nimicit de libanezi

Ahmadinejad: Israelul va fi nimicit de libanezi

Ahmadinejad: Israelul va fi nimicit de libanezi
04 Iun 2007   •   08:36

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, şi-a reluat declaraţiile agresive faţă de Israel. Reacţiile sale au fost condamnate în trecut de întreaga lume. Mai nou, Ahmadinejad a afirmat că aşa-numitul ?regim sionist? va fi în curând nimicit, dar nu de către Iran, ci de către libanezi şi palestinieni.

?Copiii Libanului şi ai Palestinei au declanşat numărătoarea inversă pentru nimicirea regimului sionist?, a spus preşedintele iranian, citat de o agenţie de presă. Ahmadinejad a revenit asupra subiectului la comemorarea a 18 ani de la decesul imamului Khomeiny, întemeietorul republicii islamice din Iran. Ahmadinejad a susţinut că Israelul pregăteşte un nou război împotriva Libanului, încă de la intervenţia eşuată de anul trecut, din această ţară.

?Îi avertizez pe sionişti că dacă vor face greşeala să înceapă un nou război împotriva poporului asuprit al Libanului, să ia aminte că, de această dată, mânia popoarelor din regiune va isca o furtună care-i va smulge cu tot cu rădăcinile lor putrede?. Ahmadinejad nu a uitat nici de puterile occidentale care cer Iranului să renunţe la programul său nuclear. El le-a atenţionat că poporul iranian ?este şi va rămâne de neînvins?.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close