Antena 3 CNN Externe O tânără de 16 ani a fost abandonată de mamă pe autostradă, după ce a luat o notă mică la școală

O tânără de 16 ani a fost abandonată de mamă pe autostradă, după ce a luat o notă mică la școală

O femeie din Italia este cercetată pentru că și-ar fi abandonat fiica de 16 ani, pe o bandă de urgență a unei autostrăzi, ca pedeapsă, după ce a luat o notă mică la școală. Adolescenta a fost preluată de polițiști, iar mama a fost reclamată pentru abandon de minori.

de Naty Badea    |    29 Mai 2024   •   13:25

Un caz șocant a stârnit indignare la Roma, în Italia. O tânără în vârstă de 16 ani a fost abandonată pe banda de urgență de pe autostradă, de către mama sa, pentru că luase o notă mică la limba latină.

Totul a ieșit la iveală când o patrulă de poliție a observat-o pe adolescentă cum mergea pe jos într-un tunel, pe autostrada respectivă.

Oamenii legii au stat de vorbă cu tânăra, care le-a povestit faptul că a mama sa a dat-o afară din mașină din cauza unei note proaste pe care a luat-o la școală.

Mama a fost identificată ca fiind o femeie italiancă, în vârstă de 40 de ani. 

Mai târziu, după ce femeia a fost identificată, tânăra în vârstă de 16 ani s-a prezentat din nou la sediul poliției, de data aceasta cu o altă variantă. Aceasta a spus că a ieșit mașină de bunăvoie, i-a cerut mamei sale permisiunea să iasă, după ce au avut un conflict din cauza unei note mici.

Acum, autoritățile încearcă să înțeleagă dacă nu cumva fetei este teamă de repercusiunile pe care le-ar putea suferi din partea mamei sale și continuă ancheta pentru a înțelege exact dacă mama are vreo vină sau nu.

×
Subiecte în articol: tanara abandonata femeie Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close